Microtoxin

Våra leg. sjuksköterskor, blandar en låg dos toxin, fuktfillers och ett serum som passar din hudtyp i en särskild behållare. På ovansidan av behållaren finns flera små tunna 24k guldnålar och med hjälp av dem ”stämplas” huden och blandningen kommer ner i dermis. Behandlingen påverkar inte din mimik då dosen toxin är låg och blandningen når ej ner till en muskel.

Microtoxin är en behandling som jobbar på inflammatoriska tillstånd som acne och rosacea. Behandlingen är även effektiv på stora porer, minskar talgproduktionen, små linjer/rynkor samt ger lyster och jämn hudton. 

Om du vill få ännu bättre resultat kan du välja att även blanda in ditt eget PRP, detta innebär att vi tar ett blodprov som centrifugeras för att utvinna plasman som sedan blandas ner i behållaren. Vill du veta mer om PRP så läs på dess flik i menyn.

Efter behandlingen får du en lugnande läkande hyaluronsyramask och därefter kräm från iS Clinical som hjälper till med återställa hudens barriär samt ger en behaglig känsla.

Full effekt av behandlingen uppnås efter cirka 14 dagar, men många upplever lyster omedelbart. Behandlingen kan göras inför ett specifikt tillfälle men vi rekommenderar en kur på 3 behandlingar med 4 v mellanrum. Därefter räcker det med underhållsbehandling var 4-6:e månad för att bibehålla resultatet.