PRX-T33

PRX-T33 är en nålfri ansiktsbehandling som ökar cellförnyelse och elasticitet i huden samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor. PRX-T33 är den nya generationens TCA – Peel och passar alla hudtyper och åldrar. Behandlingen är säker att göra året om eftersom den inte ger någon ljuskänslighet.

PRX- T33 är framtagen för behandling av både ansikte och kropp och är lämplig för dig som har problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr, linjer eller ytliga rynkor. 

En av fördelarna med PRX är att den kan användas som enskild behandling men går även att kombineras med andra behandlingar som till exempel microneedling eller injektionsbehandlingar.

PRX-T33 är ett serum med en unik sammansättning av TCA och väteperoxid som masseras in i huden med ett speciellt tryck. Denna sammansättningen gör att fjällning och andra oönskade sidoeffekter minimeras. Efter PRX-behandlingen lägger vi på den magiska IceMasken som fungerar som Cryoterapi. Masken har kvalitetsförbättrande egenskaper som bland annat dämpar rodnad, reducerar rynkor, motverkar mörka ringar under ögonen, kollagenstimulerande och skyddar din hud mot miljöpåverkan. Efter behandlingen får du med dig dag-och nattkräm som skall användas i 7 dagar. 

Vissa resultat av PRX-T33 är omedelbara, såsom en lätt uppstramande samt ljusnande effekt av huden. Resultatet kommer att utvecklas ytterligare under de kommande veckorna.

Vi rekommenderar 4 behandlingar med en veckas mellanrum för bästa resultat. Efter detta diskuterar du tillsammans med din behandlare hur man bäst underhåller resultatet, vanligt är någon gång mellan 6-12 månader beroende på din ålder och typ av hudproblem.

Kontraindikationer: Gravid/ammar, upprepade herpesutslag, allergi mot kojicsyra, känslig och irriterad hud.